User Profile

Bak McCormick

Bio Statement Når du skal søke om et lån er det flere ting som du må ta hensyn til, først gjelder det at du må finde ut av hvor mye du er interesseret i å låne, er det snak om et lavere beløp, så kan dette vanligvis gjøres gjennom et microlån, men trenger du å låne et større beløp så er det et forbrukslån uten sikkerhet du kanskje er ute etter, begge deler kan gjøres fort og enkelt, gjennom online finansierings bedrifter. Altså er det viktig at du forsøker å skaffe en så lav rente som mulig på forbrukslån. Fordelen med et forbrukslån er at banken ikke tinglyser panterett i fast eiendom eller andre eiendeler, noe som er tidkrevende og koster penger. Det å betale ned på et forbrukslån er et enkelt og lønnsomt alternativ til sparing. Så har du fått avslag på en søknad om forbrukslån, som du ville bruke til refinansiering av de dyre kredittkortene, er det fortsatt en mulighet her.
Ved å sammenligne flere forbrukslån kan du finne det billigste lånet for deg. Forbrukslån er en type lån som du kan bruke til det du vil og som heller ikke krever sikkerhet. Et forbrukslån på flere hundre tusen, med relativt høy rente, blir fort en betydelig kostnad. Tidligere undersøkelser viste at det var klikk ikke tap det søkte om forbrukslån, men i dag er den typiske lånetaker mellom 40 og 50 år.
Bank Norwegian sitt forbrukslån er en annuitetslån og derfor vet du akkurat hvor mye du skal tilbakebetale på lånet ditt i hele nedbetalingsperioden. Det kan være forlokkende med et forbrukslån når man vet at egen økonomi stagnerer, men dette kan fort bli et dyrt lån som må betales over flere år fremover uten at behovet egentlig var til stede. Forbrukslån, altså usikret gjeld til forbruker, herunder kredittkort, utgjorde rundt 90 milliarder kroner ved utgangen av 2016.
Kåret Santanders forbrukslån som best i test, fordi banken skiller seg positivt ut ved at de tilbyr forbrukslån under 70. 000 kr uten termingebyr og etableringsgebyr. Et forbrukslån er for mange en refinansiering av kredittkort og andre smålån, men har man ikke forbrukslån fra før, kan også et slikt lån brukes til både oppussing og uforutsette utgifter. Selv om man kan bruke forbrukslånet til det man ønsker, er det likevel noen ting som går igjen.
Det er en del varianter av forbrukslån du bør ta stilling til. Så ved å finne det beste forbrukslånet med hensyn til rente kan du også sørge for å gjøre gjelden din enda litt gunstigere ved å kvitte deg med det raskere. I og med at enkelte banker alltid vil være dyrere enn andre, bør du derfor søke om forbrukslån hos flere. Dette er som sagt ingen liten forpliktelse, og man skal derfor tenke seg godt om før man tar opp et forbrukslån.
Hvis man setter egen ned, og bruker litt ekstra tid på å orientere seg, er det mulig å spare noen tusen kroner i løpet av ett år. Men det riktige forbrukslånet er ikke alltid like enkelt å finne. Nettsiden vår inneholder et utvalg av forbrukslån i Norge og søkknappene er annonselenker som leder til bankene. I tillegg er bankene lovpålagt å ikke gi ut forbrukslån til personer hvor sannsynligheten for mislighold er høyt - dette sikrer forbrukere fra uoverkommelig gjeld og bankene fra å tape penger.
Kredittkortlån utgjorde ca. 52 prosent av forbrukslån til norske husholdninger ved utgangen av tredje kvartal 2017, mot ca. 57 prosent ett år tidligere. På den måten får man en bedre oversikt over den økonomiske situasjonen, pluss det kan i den forbindelse legges en plan for hvordan det ønskede forbrukslånet kan nedbetales fremover. De siste årene har husholdningenes låneopptak i form av usikrede lån med høy rente (såkalte forbrukslån) økt betydelig.
Denne gjør det mulig for deg å søke hos mange forskjellige tilbydere av forbrukslån med én enkelt søknad. Du må for det første vite hva du skal bruke pengene på. Det er ingen hemmelighet at det koster å betjene et forbrukslån over tid, det er derfor lurt og kun ta opp et lån som du vet at du har behov for, pluss som du vet du kan betjene. Både Bank Norwegian og Santanders forbrukslån har etableringsgebyr som bestemmes av din lånesum.
De krever også en fast inntekt som er god nok til å dekke de månedlige utgiftene ved forbrukslånet. I denne artikkelen har vi sammenlignet noen av de beste og billigste forbrukslånene i Norge. Det som skiller et forbrukslån mest fra andre lån, er at her kan du bruke pengene akkurat slik du ønsker det selv. Hvis man plutselig havner i en uforutsett situasjon pluss trenger penger umiddelbart, er tilgang på forbrukslån praktisk.
I denne artikkelen får du en full gjennomgang av forbrukslån og hva det betyr for deg og økonomien din å ta opp et. Du bestemmer selv hva du ønsker å bruke forbrukslånet ditt på - ny leilighet, reparasjon av bil, husdyr, stort bryllup, oppussing av hytta - valget er ditt. Forbrukslån har normalt lavere rente sammenlignet med kredittkort og andre typer av smålån.