User Profile

Becker Bruus

Bio Statement Mivel oly népszerű körül a globe, nem meglepő, hogy az egyének sehol a szenvedély kideríteni, mindent a foci tudnak. A lényeges dolog további információ a foci előtt próbálja lejátszás. Felülvizsgálat post javaslatok segíteni, növeli.

Soha gondolom játszani morál, mint, miután telt el a gömb, hogy a csapat tagja. Felelnie a címzett a gömb, próbálok egyre elhelyezés hogy segítse. Jó játékos bizonnyal return gömb e támogatás szükséges.

A kezdeti áthelyezés kell folyamatosan átadni. Tartsa a kör, ahogy hosszadalmas, ahogy tudott előleg biztonságosan és adni több játékosok, amint a védők a. Az játékosok bizonnyal van a képesség, hogy fenntartása tulajdon hosszú idő előtt a védelmezők környező nekik.

kell mindig próbálja megtalálni módon tud sokk az ellenfél csoport. Jó játékosok gyorsan lásd a játszik, , valamint az előrejelzés nekik, ha folyamatosan a nagyon hasonló pont. Kísérlet arra, hogy küldje el foci gömb a ellentétes a foci mező vagy egyszerűen mögött, ha a védők jön gyorsan.

Vidd a kör hasonlóképpen pár játszik. A egyéb csoport bizonnyal hisz vagy mosting valószínű, hogy ismétlem rajta, és over még egyszer. Akkor, tud meghökkent nekik küldött, egy további irány vagy küld sehol.

Tudom, foci alapuló csapatmunka. Ez a szükséges, ne feledje. Együttműködik a csapat, helyett a a személyes egyéni célkitűzések, mindig extra hatékony stratégia. Fenntartása a gól a a a teljes csapat szem előtt, annak érdekében, győződjön meg róla, siker. Fogja kell add fel, néhány személyes nyugtázás, annak érdekében, további a gól a csapat.

Engedélyezik az emeletes ágyakat gömb kemény manage. Ha szándékoznak át a gömb a kolléga, anélkül, egyéb csoport szerzés, halad, kell csökkentett szóval tud ostor. Hatalmas ütés, újabb hatos golyó megfelelőbb, hogy a hosszú halad, hogy egy kollégám amely található, helyszín ez nem így van túlterhelt.

kellene, hogy mindig a a megfelelő típusú lábbeli ha játszol, foci. Nem fel foci stoplis, vagy tenisz cipő. Elhelyezés a rossz cipő emeli a lehetőségek, sérülés , valamint bizonnyal, hogy játszik, kihívás.

Foci nem hívás, amennyire fizikai kapcsolat futball, mégis továbbra egy nagyon fáradságos video játék. nem félj, mikor befut egy további játékos. bet365 bonus Megszerzése fizikai nem felelnie játszik, tisztátalan. Szándékosan rugdossa egy gamer tisztátalan, de fizikai játszani, általános nem. Ha ezt teszi, bizonytalan, igazán funkció áthelyezni via. Mindig használata foci párna pajzs a lábát.

Tanulni a baklövések. Ha van, problémák csöpögő a labda, majd a gyakorlat csöpögő és óra egyéb játékosok, ahogy teszik a nagyon hasonló. Vegye észre mások amely csöpög helyes és az a célja, hogy másolás csak amit tesznek. nem várj kérni egy fickó, csapattársa vagy a edző ha igény bármilyen súgó a csöpögő.

Nem, sport tevékenység hasonlít a jelentős világszerte, allure a foci. Azonban,, mégsem sport, hogy széles elismert vagy szükségszerűen easy mester. tudott értékelni a egészség előnyök , valamint nagy élvezetet a video játék, miután tanulás mutatók megosztott itt.